EUROPANAZIONE

POLITICA

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΏΣ ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ

Η Ευρώπη είναι ένα ιερό μέρος, η πηγή του πολιτισμού, ενωμένη μεταφυσικά, θρησκευτικά, πολιτισμικά, φιλοσοφικά, πολιτικά, αρχιτεκτονικά , έρως και έπος. Ενωμένη σε όλες τις λεπτομέρειες που την κάνουν μοναδική στον κόσμο και στην ιστορία.

Η Ευρώπη είναι ενωμένη στην διαφορετικότητα της. Είναι η εγγύηση των ατομικών και των πολιτικών ελευθεριών, αλλά ταυτόχρονα της  ιεραρχίας και της υπερβατικότητας. Η Ευρώπη είναι ένα μωσαϊκό όπου όλα του τα κομμάτια είναι απαραίτητα και υπέροχα και στο σύνολο τους δημιουργούν ισχύ.

Η Ευρώπη σήμερα βρίσκεται σε κίνδυνο σε όλα της τα στοιχεία: δημογραφική πτώση, ισχυρές εισβολές, ιδεολογικό και πολιτισμικό aids, υποταγή σε κάθε εξωτερική δύναμη, μερκαντιλισμός, υλικός τυχοδιωκτισμός, τα οποία όλα αυτά της απειλούν ως μια εξαφάνιση τόσο στην ταυτότητα όσο και βιολογικά.

Η Ευρώπη είναι περικυκλωμένη σφιχτά ανάμεσα στα ξένα ιμπεριαλιστικά σχέδια, σε μετανάστες τριτοκοσμικούς και στα φιλελεύθερα σοβιέτ που την μολύνουν από τα ψηλά στρώματα των θεσμών με οδηγούς μασόνους και τροτσκιστές.

Η Ευρώπη είναι αναγκασμένη να βρει την δύναμη να σηκωθεί και να υπερασπίσει τα υλικά της συμφέροντα, εμπρός στην προέλαση της Κίνας, της αμερικανικής αντίδρασης και της απώλειας του ελέγχου του Ατλαντικού. Πρέπει να το κάνει.

 Η Ευρώπη δεν μπορεί να επιβιώσει και να ξαναγεννηθεί αν δεν βάλει δύναμη, ακολουθώντας τις αντιδράσεις που εγγυώνται τα υλικά συμφέροντά της. Αλλά δεν πρέπει να παραμείνει σε αυτό: πρέπει να ανατρέψει το δημογραφικό πρόβλημα, να ελευθερωθεί από τα φιλελεύθερα σοβιέτ, να γιατρευτεί από το ιδεολογικό και φιλοσοφικό aids και πρέπει να βρει τον ουσιαστικό εαυτό της.

Η Ευρώπη πρέπει να δημιουργήσει μια καινούργια κυριαρχία στην εποχή των δορυφόρων. Μια συνομοσπονδιακή κυριαρχία με ορισμένες αυτοκρατορικές πτυχές (στρατιωτικός, διαστημικός, εξωτερική πολιτική). Πρέπει να φανταστεί την ανανέωση των θεσμικών μορφών για να εγγυηθεί τις ελευθερίες, τις εθνικές οντότητες, τις πολιτιστικές οντότητες στην ανεξαρτησία τους και τις σταθερές τους συμμαχίες.

Η Ευρώπη μας είναι μια εναλλακτική στον υπόλοιπο κόσμο – και στην ίδια την άρχουσα τάξη της ΕΕ – και μάλιστα με τρόπο που μπορεί να καταλάβει το μέλλον. Ο καπιταλισμός πρέπει να αντιμετωπιστεί με μια ευρεία λαϊκή συμμετοχή που θα βασίζεται στις παραδοσιακές συντεχνιακές οργανώσεις. Απαιτείται πνευματική δύναμη για την εξισορρόπηση της αδυναμίας που χαρακτηρίζει τους μαλθακούς καιρούς μας. Η κοινότητα ελεύθερων ανδρών και γυναικών πρέπει να αμφισβητήσει το κοινωνικό συμβόλαιο.

Η Ευρώπη χρειάζεται μια οργανωμένη μειονότητα που θα βαδίσει για να πραγματοποιήσει  αυτήν την ευρωπαϊκή επανάσταση η οποία είναι αδιαχώριστη από το εθνικοεπαναστατικό ιδεώδες και που ενώνει τα συναισθήματα μεταξύ τους χωρίς να έχει σκοπό να εξαλείψει κανένα.

Η Ευρώπη χρειάζεται μια οργανωμένη μειονότητα που έχει ως στόχο τη νέα κοινωνική οργάνωση, την πολιτιστική επανάσταση και, σε εξέλιξη, την πραγματοποίηση μιας επαναστατικής πρωτοπορίας η οποία αφού θα έχει ανακτήσει την αρχαία σχέση μεταξύ φύσης και κουλτούρας και θα ζει σε συνεργεία μεταξύ μαρμάρου και φύσης , θα αλλάξει την πραγματικότητα αξιοποιώντας νέες εποχιακές τεχνικές από την ρομποτική στην ψηφιακή, για να μετατρέψει εκείνο που φαίνεται ένα σκοτεινό ηλιοβασίλεμα σε μια λαμπερή ανατολή.

Εμείς είμαστε η Ευρώπη

https://www.eurhopethinktank.eu

REDAZIONE KULTURAUROPA

Lascia una risposta